Woningtoegang

U bent niet meer in staat om de deur te openen voor uw zorgverlener. De sleutelkluis is ontwikkeld voor een veilige en snelle toegang tot uw woning en kent veel toepassingen waaronder reguliere zorg aan huis en professionele opvolging van zorgalarmering.

Clavisio Sleutelkluis

Er wordt bij u een zwaar inbraakwerende sleutelkluis geplaatst waarin een kopie van uw huissleutel wordt ondergebracht. De sleutelkluis is alleen te openen door uw zorgverlener. De sleutelkluis is onafhankelijk getest en is het enige product in de categorie sleutelkluizen dat de hoogste kwalificatie heeft behaald: SKG*** (extra zwaar inbraakwerend).

De sleutelkluis wordt erkend binnen het Politiekeurmerk Veilig Wonen als een innovatief product en een veilige keuze. De sleutelkluis kan in de meeste gevallen zeer snel en zonder schade of aanpassing aan de bestaande deursituatie worden gemonteerd. In de overige gevallen wordt muurmontage toegepast.

Een voorwaarde voor deze dienstverlening is dat uw thuiszorgorganisatie deelneemt aan het systeem.

MasterLock Sleutelkluis

Er wordt bij u een inbraakwerende sleutelkluis geplaatst waarin een kopie van uw huissleutel wordt ondergebracht. De sleutelkluis is alleen te openen met een vrij instelbare 5-cijferige code. De sleutelkluis wordt op de muur gemonteerd.

De sleutelkluis is gecertificeerd met Europese keurmerken.

 

Clavisio Smart Digitale Sleutelkluis

De digitale sleutelkluis is de elektronisch gecontroleerde variant van de veelvuldig toegepaste, SKG*** gecertificeerde, Clavisio sleutelkluis voor gebruik bij de woning. De digitale sleutelkluis is een veilige, gecertificeerde en bovenal praktisch toepasbare totaaloplossing voor (tijdelijke) toegang tot uw woning door middel van een app op de Smartphone.

Om de toegang tot woongebouwen te regelen voorziet het systeem in een toepassing dat aangesloten kan worden op de elektrische installatie voor toegang tot het woongebouw.

De producten zijn voorbereid voor veilig gebruik zonder fysieke sleutels. De producten voorzien in een cloudoplossing en apps om digitale sleutels veilig te kunnen beheren, delen en gebruiken. De geavanceerde Clavisio SMART producten maken het mogelijk toegang veilig, snel en tegen beheerste kosten te organiseren. Toepassing en gebruik is eenvoudig en zonder verrassingen.

 

iLOQ Sleutelsysteem

De bestaande cilinder in uw deur wordt vervangen door de iLOQ-cilinder met bijpassende fysieke programmeerbare sleutels. Elke individuele sleutel heeft hetzelfde uiterlijk en wordt voorzien van een unieke digitale code waarmee toegangsrechten worden verleend. De sleutels zijn herbruikbaar en digitale codes kunnen op elk moment gewijzigd worden met andere toegangsrechten. Het iLOQ systeem is het enige digitale sluitsysteem die zichzelf voorziet van energie, waarmee een einde komt aan diverse beheerproblemen met externe voedingen, batterijen en bekabeling.